Кадър: Инстаграм, Криcтинa Тимaнoвcкaя Продължава одисеята на 24-годишната олимпийска състезателка на

...
Кадър: Инстаграм, Криcтинa Тимaнoвcкaя Продължава одисеята на 24-годишната олимпийска състезателка на
Коментари Харесай

Криcтинa Тимaнoвcкaя отлетя от Токио за Виена

Кадър: " Инстаграм ", Криcтинa Тимaнoвcкaя 

Продължава одисеята на 24-годишната олимпийска състезателка на Беларус.

Беларуската атлетка, която отхвърли да извърши нареждането да се върне по-рано от олимпиадата, е отпътувала тази заран от Токио за Виена, заяви Би Би Си, цитира Фрог нюз.

Очакваше се 24-годишната Кристина Тимановская да пътува непосредствено до Варшава, защото Полша й даде филантропична виза, само че тя е трансформирала дестинацията в последния миг, заяви чиновник на летището пред кореспонденти.

Пред Би Би Си Тимановская съобщи, че дейностите й не са политически митинг и не предава страната си, а в тази ситуация става въпрос за неточности, позволени от беларуски чиновници на Олимпиадата.

Спринтьорката показа, че се притеснява за своята сигурност, откакто предходната седмица подлага на критика треньорите си и  беше откарана до летището  в Токио. Тя получи полицейска протекция, преди да бъде преместена в посолството на Полша в Япония, където остана до тази заран.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР